SQOOM xCential orange serums

The SQOOM TheSkinRevolution.
Εντελώς ατομικό πρόγραμμα.
Δερματολογικά αποδεδειγμένο.

Η γήρανση του δέρματος προκαλείται από τη σταθερή μείωση του ιδίου υαλουρονικού οξέος το οποίο είναι υπεύθυνο για την ενυδάτωσή του. Το υαλουρονικό οξύ είναι αυτό που σταθεροποιεί τις ίνες κολλαγόνου του δέρματος και προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες.

To SQOOM ξαναγεμίζει τις δεξαμενές ενυδάτωσης. Ενώ τα παραδοσιακά καλλυντικά επιδρούν μόνο στην επιφάνεια του δέρματος το SQOOM  TheSkinRevolution δρα βαθιά μέσα στο δέρμα. Ξαναγεμίζει, αναζωογονεί και ενδυναμώνει χωρίς να χρειάζεται να καταφύγετε ούτε στο νυστέρι ούτε στις βελόνες. Το SQOOM είναι γρήγορο και απαλό, όμως, πολύ αποτελεσματικό.

 Πόδι της χήνας
(Περικογχικές ρυτίδες)

Ρινοχειλικές ρυτίδες

Παριακές ρυτίδες

Ρυτίδες του λαιμού
και του ντεκολτέ

Ρυτίδες μετώπου ή ρυτίδες στεναχώριας

Δακρυϊκοί σάκοι
(κύκλοι γύρω από τα μάτια)

Μεσοφρυικές ρυτίδες

Περιστοματικές ρυτίδες

newsletter2

SQOOM Πως λειτουργεί.

orange_gels_1

Η επιτυχία του SQOOM: 
Με επιστημονική ακρίβεια πολύ αποτελεσματικά συστατικά εντοπίζουν τη δράση τους εκεί ακριβώς που χρειάζεται.

xCential cleanser

Το σημαντικότερο πρώτο στάδιο της φυσικής φροντίδας  μ ε SQOOM ,  το serum καθαρισμού προετοιμάζει το δέρμα κάνοντας έναν εντατικό βαθύ καθαρισμό ο οποίος ταυτόχρονα ενυδατώνει και αφαιρεί τα υπολείμματα της δερματικής λειτουργίας. Είναι ιδανικό για την αντιφλεγμονώδη δράση του όταν εφαρμόζεται σε προβληματικές περιοχές του δέρματος.

buynow-orange

xCential H+

Αυτό το καινοτόμο αντιγηραντικό serum  περιέχει 100% φιλικά προς το δέρμα φυσικά ενεργά συστατικά. Μόρια υαλουρονικού οξέος μικρού μεγέθους και χαμηλού μοριακού βάρους μεταφέρονται στις βαθύτερε στιβάδες του δέρματος όπου γεμίζουν τα κενά που δημιουργούνται λόγω της γήρανσης.

Τώρα με νέα ενεργά συστατικά και βελτιωμένη σύνθεση επιτυγχάνεται εντατική ενυδάτωση και μεγαλύτερη προστασία από τις ελεύθερες ρίζες.

xCential deSpot

Το Despot διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών τα οποία όχι μόνο αποτρέπουν τη δημιουργία δυσχρωμιών και κηλίδων φωτογήρανσης, αλλά βοηθούν στην γρήγορη απομάκρυνσή τους. Ταυτόχορονα φωτίζουν το σκούρο δέρμα, αναδομούν και κάνουν σύσφιξη  τον ήδη γερασμένο συνδετικό ιστό του δέρματος. Το DeSpot βοηθάει ώστε να μειωθούν τα ορατά σημάδια της γήρανσης του δέρματος και αυτό γίνεται με την ανανέωση των κυττάρων, την αποτοξίνωση και την εξάλειψη των ελεύθερων ριζών. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές λευκαντικές κρέμες που δεν ενδείκνυται η χρήση τους του μήνες με ηλιοφάνεια, το SQOOM DESPOT μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια 12 μήνες το χρόνο.

xCential acqua+

Είναι νερό εμπλουτισμένο με βιταμίνες, χρησιμοποιείται σαν ιδανικό συμπλήρωμα των xcential serum και των xcential blue serum. Η εφαρμογή του συνδυάζεται με όλα τα serum μεγιστοποιώντας την θεραπεία καθώς επίσης επιμηκύνει την διάρκεια εφαρμογής των serum, γιατί τα serum δεν στεγνώνουν γρήγορα στο δέρμα. Επιπλέον προμηθεύει το δέρμα με επιπλέον ενυδάτωση λόγω των ενεργών συστατικών του. Ψεκάστε 2 – 4 φορές με acqua+ απευθείας τη περιοχή του δέρματος που θέλετε να κάνετε εφαρμογή πριν και κατά τη διάρκεια εφαρμογής των serum. Χρησιμοποιώντας το acqua+ η χρήση των πιο ακριβών serum μειώνεται και εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και διάρκειά τους στο δέρμα.

xCentialbooster-acqua

xCential booster

Το xcential Booster είναι 24ης διάρκειας ενέργεια. Αμέσως μετά την εφαρμογή το δέρμα αλλάζει υφή γίνεται πιο δροσερό και απαλό με μία αναζωογονημένη εμφάνιση.

Η εφαρμογή γίνεται στο πρόγραμμα Μ και με μόνο με τη λειτουργία των υπερήχων (ULTRA). Δηλαδή επιλέγεται λειτουργία ULTRA μόνο οι κόκκινες φωτεινές ενδείξεις πρέπει να είναι αναμμένες. Εφαρμόζετε κάνοντας αργές κυκλικές κινήσεις, μπορείτε να το εμπλουτίσετε με μερικές σταγόνες xCential acqua+. Εφαρμόζετε για τέσσερα λεπτά και αφού τελειώσετε την εφαρμογή το επιπλέον προϊόν το κάνετε μασάζ με τα δάκτυλα μέχρι να απορροφηθεί. Το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα νεανικό και φωτεινό!

Νέα & Τύπος

Εκδόσεις

Facebook

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmailShare/this