SQOOM F.A.Q

Είναι περίπλοκη ή χρονοβόρα η χρήση του SQOOM;

Η θεραπεία είναι εντελώς εύκολη και ήπια: πρώτον, τα άκρως αποτελεσματικά τζελ  απλώνονται στο πρόσωπο μέσω του μετατροπέα. Στη συνέχεια, με την  χειροκίνητη συσκευή SQOOM το δέρμα δέχεται μασάζ με μικρές κυκλικές κινήσεις. Ο βαθύς καθαρισμός με το xCential cleanser διαρκεί 4 λεπτά, ενώ η μετέπειτα θεραπεία φροντίδας με το xCential H+ διαρκεί 8 λεπτά. Το αποτέλεσμα: μια αξιοσημείωτη και αποτελεσματική βελτίωση της δομής του δέρματος.

Πόσο καιρό θα πρέπει να χρησιμοποιήσω το SQOOM;

Για την ανάπλαση του κολλαγόνου του δέρματος και για να αποκτήσετε μια αποτελεσματική  σύσφιξη, χρειάζεστε μια θεραπεία κάθε δεύτερη ημέρα, για μια περίοδο τεσσάρων έως οκτώ εβδομάδων. Στη συνέχεια, μία ή δύο θεραπείες την εβδομάδα είναι αρκετές για τη διατήρηση της δομής του δέρματος.

Πότε θα δω τα πρώτα αποτελέσματα;

Στο δέρμα σας θα είναι  ήδη εμφανής η βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος και θα δείχνει πιο φωτεινό και φρέσκο αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία. Στην ηλικία των 30, οι μικρές ρυτίδες εξαφανίζονται μετά από 4 εβδομάδες, αλλά και οι μεγαλύτερες ρυτίδες μειώνονται στον ίδιο χρόνο. Οι άνθρωποι στην ηλικία των 40 + χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο και συνιστάται να συνεχίσουν τη θεραπεία κάθε 2η μέρα για οκτώ εβδομάδες.

Ποια συστατικά περιλαμβάνονται στο SQOOM-xcential/hyaserum;

Το SQOOM xCential H+ περιλαμβάνει μόνο φυσικά συστατικά, φιλικά για το δέρμα. Με γαλακτωματοποιητές που δεν είναι αντιδιασπαστικοί   ή ερεθιστικοί  για το δέρμα,  ειδικά παρασκευασμένους για τις εφαρμογές με το SQOOM. Ο  κύριος και αποτελεσματικός παράγοντας είναι το υαλουρονικό οξύ – η παρακαταθήκη υγρασίας της επιδερμίδας μας. Άλλα φυσικά συστατικά, όπως το τζελ από το εσωτερικό μέρος του φύλλου αλόης  ή σουλφοραφάνη – το νέο καινοτόμο συστατικό – υποστηρίζουν τα ήπια αλλά σημαντικά αποτελέσματα αυτού  του  καινοτόμου serum.

Γιατί μοριακό υαλουρονικό οξύ;

Το να περάσει το υαλουρονικό οξύ στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος είναι ένα πρόβλημα. Όταν απλωθεί στο δέρμα, μόνο ένα μικρό ποσοστό της ουσίας εισέρχεται στα βαθύτερα  στρώματα, επειδή τα μόρια υαλουρονικού  οξέος  είναι μεγάλα και ογκώδη. Έτσι, μόνο τα ανώτερα στρώματα του δέρματος μπορούν να επωφεληθούν από τα αποτελέσματα σύσφιξης για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς το υαλουρονικό οξύ διογκώνεται λόγω της υγρασίας του δέρματος. Το αποτέλεσμα  αυτό διαρκεί μόνο λίγο και δεν είναι απόλυτα ικανοποιητικό για τη φροντίδα ομορφιάς.

Το xCential H+ παρακάμπτει αυτόν τον περιορισμό. Ειδικά βακτήρια διασπούν τα μόρια του υαλουρονικού  οξέος  σε μικρότερα τμήματα πριν  αυτά ενσωματωθούν  στο τζελ. Αυτό το ιδιαίτερο, προσεκτικά ελεγμένο   και διαχωρισμένο  υαλουρονικό οξύ,  είναι το μοριακό υαλουρονικό οξύ. Με το SQOOM, αυτή η  ουσία εισέρχεται πολύ ευκολότερα στα βασικά και βαθύτερα στρώματα του δέρματος και σε μεγαλύτερο βαθμό σε σύγκριση με το κοινό υαλουρονικό οξύ. Γεμίζει τις κοιλότητες που δημιουργούνται εξ αιτίας τη γήρανσης του δέρματος. Το μοριακό υαλουρονικό οξύ προσφέρει επίσης μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης νερού για πλήρη και σε βάθος παροχή υγρασίας στο δέρμα.

Ποια συστατικά περιλαμβάνονται στο SQOOM xCential cleanser?

Το SQOOM xCential cleanser είναι ένα φιλικό  για το δέρμα φυσικό τζελ καθαρισμού με ένα συνδυασμό πρωτοποριακών αποτελεσμάτων. Είναι πολύ ήπιο και επίσης κατάλληλο  για καθαρισμό σε προβληματικά δέρματα. Το πιο σημαντικό και αποτελεσματικό συστατικό του  είναι ένα προσεκτικά παρασκευασμένο εκχύλισμα  από το φυτό  για πράσινο τσάι, την  camellia sinensis. Αυτό το φυτό σας επιτρέπει να φτιάξετε   γνήσιο πράσινο τσάι και η εφαρμογή του στο δέρμα έχει τα  ίδια αποτελέσματα για την υγεία   όσο και η κατανάλωση του σε πόσιμη μορφή.

Θα πρέπει να κάνω βαθύ καθαρισμό με το πρόγραμμα καθαρισμού πριν από κάθε θεραπεία με το SQOOM;

Σας συνιστούμε να κάνετε ένα πρόγραμμα καθαρισμού  4  λεπτών πριν από κάθε θεραπεία, εκτός και αν έχετε κάνει πρόσφατα πήλινγκ (peeling) προσώπου, η σάουνα  χαλάρωσης και καθαρισμού  ή κάτι παρόμοιο. Ο καθαρισμός εξασφαλίζει ένα εξαιρετικά καθαρό δέρμα, σε συνδυασμό με το  xCential cleanser κάτι το οποίο είναι προϋπόθεση για τα προγράμματα εφαρμογής για την βελτίωση της  δομής του δέρματος που στην συνέχεια  θα ακολουθήσουν.

Πόσο διαρκούν τα  50ml xCential H+ και τα 50ml xCential cleanser?

Το xCential H+  των 50ml διαρκεί  περίπου ένα μήνα για την περιποίηση προσώπου και το τζελ καθαρισμού ακόμη και ένα με δύο μήνες. Η κατανάλωση μπορεί να είναι ελαφρώς μεγαλύτερη στην αρχή, επειδή κάνετε θεραπείες κάθε δεύτερη ημέρα ή ακόμη και κάθε μέρα. Μετά από 4 έως 8 εβδομάδες, μία ή δύο αγωγές ανά εβδομάδα είναι αρκετές για διατήρηση της δομής του δέρματος.

 

newsletter2

 

Πώς σχηματίζονται οι  ρυτίδες;

Η πρόωρη γήρανση του δέρματος και ο σχηματισμός ρυτίδων και γραμμών προκαλούνται κυρίως από γενετικούς παράγοντες. Περιβαλλοντικές συνθήκες ή στοιχεία γενικότερης συμπεριφοράς, όπως κάπνισμα ή άγχος μπορούν  επίσης να χειροτερέψουν την κατάσταση του δέρματός σας σε πρώιμο στάδιο.

Ωστόσο, υπάρχει ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματός σας: η συνεχής υποβάθμιση του υαλουρονικού οξέος στο εσωτερικό του δέρματος.

Η γήρανση του δέρματος οφείλεται επίσης και σε άλλους σημαντικούς παράγοντες: στη μόνιμη αποδόμηση του υαλουρονικού οξέος στο δέρμα και στις ελεύθερες  ρίζες.

Το υαλουρονικό οξύ είναι το απόθεμα, η παρακαταθήκη υγρασίας του δέρματος. Σταθεροποιεί τις ελαστικές  και κολλαγονικές  ίνες  και προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες. Εάν η ικανότητα αποθήκευσης νερού του δέρματος σας μειώνεται, τότε είναι βέβαιο ότι θα σχηματιστούν ρυτίδες και γραμμές. Ως εκ τούτου, δώστε στο δέρμα σας υαλουρονικό οξύ – στα βαθύτερα στρώματα. Αυτό θα γεμίσει τις «αποθήκες»  υγρασίας, θα σταθεροποιήσει τις  ελαστικές και κολλαγονικές  ίνες και έτσι θα το τονώσει και θα εξαλείψει τις ρυτίδες και τις γραμμές.

Ποια θεραπεία συνιστάται για τις πρώτες γραμμές ή για την ταλαιπωρημένη  επιδερμίδα;

Προστατέψτε το δέρμα σας από την  υπερβολική UV ακτινοβολία και φροντίστε πάντα να χρησιμοποιείτε   αντηλιακή προστασία. Αποφύγετε τη νικοτίνη και το πολύ άγχος. Αφήστε το δέρμα σας να αποκατασταθεί  μέσω του ύπνου. Σας συνιστούμε να κάνετε  θεραπεία με SQOOM κάθε δεύτερη ημέρα για 4 εβδομάδες προκειμένου να εξαλειφθούν οι μικρές γραμμές. Στη συνέχεια, μία ή δύο θεραπείες ανά εβδομάδα είναι αρκετές για τη διατήρηση της δομής του δέρματος.

Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω τις  μέτριες  και βαθιές ρυτίδες;

Πρώτον, να εφαρμόσετε  το πρόγραμμα SQOOM για θρέψη ή λίφτινγκ με xCential H+ καθημερινά για να μπορέσει να αποθηκευτεί το υαλουρονικό  οξύ . Μετά από 4-8 εβδομάδες, οι βαθιές ρυτίδες μειώνονται, οι μικρές γραμμές εξαφανίζονται εντελώς και η δομή του δέρματος βελτιώνεται ορατά και αποτελεσματικά. Στη συνέχεια, μία ή δύο θεραπείες την εβδομάδα αρκούν για τη διατήρηση της δομής του δέρματος.

Ποια θεραπεία συνιστάται για τις  ξεχωριστές  ρυτίδες έκφρασης;

Πρώτον, να εφαρμόσετε  το πρόγραμμα SQOOM για θρέψη ή λίφτινγκ με xCential H+ καθημερινά για να μπορέσει να αποθηκευτεί το υαλουρονικό  οξύ . Μετά από 4-8 εβδομάδες, οι βαθιές και ενοχλητικές  ρυτίδες έκφρασης μειώνονται και η συνολική δομή του δέρματος εμφανίζεται πιο φρέσκια ​​και πιο νεανική. Στη συνέχεια, μία ή δύο αγωγές ανά εβδομάδα αρκούν για διατήρηση της δομής του δέρματος.

Υπάρχουν κίνδυνοι και / ή παρενέργειες που σχετίζονται με τη θεραπεία SQOOM;

Η θεραπεία με SQOOM είναι συντηρητική και ήπια. Η μόνη εξαίρεση ισχύει για άτομα που έχουν βηματοδότη καρδιάς. Επιπλέον, οι θεραπείες δεν πρέπει να πραγματοποιούνται σε περιοχές που έχουν επηρεαστεί  από καρκίνο του δέρματος ή χειρουργικές  επεμβάσεις,  καθώς και στην περιοχή του θώρακα για τα άτομα που πάσχουν από υπερθυρεοειδισμό.

Είναι το SQOOM ασφαλές;

Είναι απολύτως ασφαλές. Οι συσκευές ομορφιάς με υπερήχους έχουν χρησιμοποιηθεί στα σαλόνια ομορφιάς  εδώ και δεκαετίες για την παραγωγή καλλυντικών και για ιατρικούς σκοπούς. Η συσκευή SQOOM έχει ελεγχθεί πλήρως και συμμορφώνεται με τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας (CE, ISO 9001 2000, LC, ΗΠΑ, FD HS Mark).

Ποιος μπορεί να με βοηθήσει, αν έχω ερωτήσεις που δεν έχουν απαντηθεί εδώ;

Παρακαλούμε στείλτε μας email στο: info@mimidlux.gr, ή αφήστε το μήνυμά σας εδώ

Επίσης μπορείτε να μας επισκεφτείτε στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/#!/mimidluxsqoomconcepthellas?fref=ts

 

 r3yc-kN9As72RYM-FiTE1zl72eJkfbmt4t8yenImKBVaiQDB_Rd1H6kmuBWtceBJvravia

 

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmailShare/this