Εφαρμογές στον αθλητισμό

E-One

Εφαρμογές στον αθλητισμό

  • Σε ανθρώπους με αθλητικές δραστηριότητες
  • Ποδηλασία
  • Γυμναστήριο
  • Bodybuilding
  • Πισίνα

Για δραστηριουσ και αθλητικους τυπους

Η συσκευή αποτρίχωσης E-One IPL έχει σχεδιαστεί ειδικά για δραστήριους και αθλητικούς ανθρώπους.

Αν είστε κορυφαίος ποδηλάτης που προετοιμάζεται για το Tour de France, κολυμβητής, body builder ή λατρεύετε το γυμναστήριο, το E-One είναι η καλύτερη μόνιμη και διαρκής   λύση αποτρίχωσης που θα βρείτε. Τώρα, χάρη στη συσκευή που είναι διαθέσιμη για χρήση στο σπίτι, η λύση για  αποτρίχωση είναι εύκολη και με ιατρική πιστοποίηση.

Ποδηλασια

Όλο και περισσότεροι Αυστραλοί ξυρίζουν τα  πόδια τους και φορούν σφιχτό λύκρα κάθε Σαββατοκύριακο, ώστε να ταιριάζουν στην κουλτούρα του ποδηλάτου. Είναι σαν να ακολουθούν έναν κώδικα σύμφωνα με τον οποίο η εμφάνιση και το στυλ είναι εξίσου σημαντικά με την ταχύτητα και τις επιδόσεις.

Το ξύρισμα στα πόδια μπορεί να είναι πραγματικά χρονοβόρο και να προκαλεί εξανθήματα στο δέρμα σας. Με την τύπου λέιζερ E-One  συσκευή  αποτρίχωσης, μπορείτε να απολαύσετε το  ποδήλατο, χωρίς την ταλαιπωρία του ξυρίσματος ποδιών.
Με αποτριχωμένα το πόδια σας θα βελτιώσετε τις επιδόσεις σας, θα κερδίσετε σε αεροδυναμική και τα κοψίματα και οι γρατζουνιές θα είναι πιο εύκολο να επουλωθούν.

buynow-green

 

 

Fitness

Αν ασχολείστε με το Fitness,  πραγματικά η φροντίδα για το σώμα σας είναι μεγάλη. Τρέχετε δεκάδες χιλιόμετρα κάθε εβδομάδα, το σώμα σας φτάνει στα όριά του. Μπορεί όμως να σας ενοχλεί η άσχημη εικόνα της   τριχωτής πλάτη σας αλλά και των ποδιών σας.

Είτε είστε άνδρας ή γυναίκα, με λευκό ή μαυρισμένο δέρμα, το E-One έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αποτρίχωση του σώματος σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε  για αποτρίχωση σε όλο το σώμα,  καθώς και για το πρόσωπο ή τις ευαίσθητες περιοχές. Θα απολαύσετε το λείο και καθαρό δέρμα μέσα σε 8 με 12 θεραπείες, χάρη στη γαλλική τεχνολογία που προσφέρει το σύστημα αποτρίχωσης E-One IPL.

Ένα από τα πιο σημαντικά και δύσκολα ζητήματα στον τρόπο ζωής ενός   bodybuilder, αλλά επίσης και ένα σοβαρό ζήτημα αισθητικής είναι το πώς θα απαλλαγεί από την  τριχοφυΐα. Το να έχει κάποιος αθλητής λεπτές  ή παχιές, ξανθές, καστανές ή μαύρες  τρίχες δεν αποτελεί πρόβλημα για το σύστημα αποτρίχωσης έντονου παλμικού φωτός (IPL) E-One. Το E-One είναι η απόλυτη λύση για αποτρίχωση και σύντομα το όνειρο «ποτέ ξανά ξύρισμα» θα γίνει πραγματικότητα.

Bodybuilding

Ένα καθημερινό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένας bodybuilder είναι η αποτρίχωση! Εννοείται ότι είναι πολύ σημαντικό γιατί επηρεάζει και την συνολική εικόνα του.

Με το E-One οποιοσδήποτε τύπος τρίχας δεν αποτελεί καμία πρόκληση. Το E-One προσφέρει τη τέλεια λύση αποτρίχωσης και πραγματοποιεί το όνειρο πολλών να μη χρειάζεται να ξυριστούν ποτέ ξανά.

Κολυμβηση

Οι κολυμβητές συχνά αποτριχώνουν τα σώματά τους, διότι η τριχοφυΐα προκαλεί τριβή κατά την  κολύμβηση, ειδικά στους αγώνες όταν κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Η αποτρίχωση στο στήθος, στα πόδια, στα χέρια ή στην πλάτη κάνει την πραγματική διαφορά στην απόδοση. Ωστόσο, η αποτρίχωση είναι συχνά δύσκολη ή οδυνηρή. Οι κολυμβητές θα αγαπήσουν την ουσιαστικά ανώδυνη λύση που προσφέρει η τεχνολογία IPL της συσκευής αποτρίχωσης E-One.

Είτε είστε ποδηλάτης, bodybuilder, κολυμβητής, το Ε-One θα ταιριάζει τις ανάγκες σας για να απολαύσετε μια ζωή χωρίς τριχοφυΐα!

Η 1η και μοναδική  ιατρικώς  εγκεκριμένη και πιστοποιημένη συσκευή μόνιμης αποτρίχωσης με παλμικό φως για χρήση από όλους χωρίς πιστοποιημένη εξειδίκευση 

onetwothree

Εφαρμογές στον αθλητισμό

newsletter2

Νέα & Τύπος

Εκδόσεις

E-One Βίντεο

Facebook

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmailShare/this