Αποτελέσματα με το E-One

Μεθοδολογια της κλινικησ μελετης

Η E-Swin, κατασκευαστική εταιρία  του Ε-One στη Γαλλία, ίδρυσε μια επιστημονική επιτροπή, προκειμένου να αξιολογήσει τις επιδόσεις του E-One σε σχέση με άλλες επαγγελματικές  IPL συσκευές. Η επιτροπή αποτελείται από γιατρούς δερματολόγους,, καθηγητές και  ειδικούς (hair specialists) για να εξασφαλιστεί ότι τα ευρήματά τους ήταν σωστά και ολοκληρωμένα. Ο στόχος τους ήταν να διεξάγουν ένα ευρύ φάσμα δοκιμών σε πολλά και διαφορετικά σενάρια για να  συμπεράνουν το πώς λειτουργεί το E-One , καθώς και να αξιολογήσουν  τις επιδόσεις του σε σύγκριση με άλλες κορυφαίες συσκευές IPL στην αγορά.

Το 2008, η επιτροπή ξεκίνησε μια κλινική μελέτη υπό ιατρική φροντίδα. Στην έρευνα συμμετείχαν  63 άνδρες και γυναίκες εθελοντές, ηλικίας από 18 έως 55 ετών, με ένα ευρύ φάσμα  τύπων δέρματος από Φωτότυπους ΙΙ, ΙΙΙ και IV.

Η αρχική φάση της μελέτης πραγματοποιήθηκε σε έναν διάσημο νοσοκομείο στο Παρίσι, αλλά και σε μια κλινική που βρίσκεται στο Aix-en-Provence. Ο στόχος ήταν να επιβεβαιώσουν τα απόλυτα επίπεδα ανοχής στη θεραπεία και να αξιολογήσουν την υπεροχή της  τεχνολογίας IPL σε σχέση με την αποτρίχωση με κερί. Η αποτρίχωση με κερί χρησιμοποιήθηκε για σύγκριση αφού είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη μορφή αποτρίχωσης. Η δοκιμή  επικεντρώθηκε στην αποτρίχωση της περιοχής της μασχάλης. Τυχαία επιλεγμένα άτομα υποβλήθηκαν σε αποτρίχωση, κάποια με το  με E-One, και τα υπόλοιπα με κερί.

Στη συνέχεια, έγιναν εξετάσεις από δερματολόγο 15 λεπτά  και 24 ώρες μετά τη θεραπεία. 2 εξωτερικοί   από την κεντρική επιτροπή ειδικοί  στη δερματολογία, εξέτασαν  και αξιολόγησαν  τις εικόνες της περιοχή μασχάλης των ατόμων που συμμετείχαν στην   Δεν ενημερώθηκαν για τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται.

Ελήφθησαν φωτογραφίες με σκοπό να παρακολουθήσουν οι τεχνικοί του εργαστηρίου την πρόοδο κάθε 7 εβδομάδες. Οι επόμενες συνεδρίες αποτρίχωσης και οι δερματολογικές εξετάσεις διεξήχθησαν μετά τη θεραπεία.

Ανοχη

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι δεν υπάρχουν μακροχρόνιες παρενέργειες από τη χρήση των δυο μεθόδων.

15 λεπτά μετά την αφαίρεση των τριχών, παρατηρείται ελαφριά κοκκινίλα μόνο στο 21% των ατόμων που χρησιμοποιούν την  μέθοδο E-One  (ποσοστό που φτάνει στο 46% με τη μέθοδο του κεριού) και σε κάθε περίπτωση, δεν εμφανίζεται σοβαρή κοκκινίλα (έναντι 11% με την αποτρίχωση με το κερί).

Μετά από 24 ώρες, με την μέθοδο E-One, μόνο το 3% συνεχίζουν να έχουν ελαφριά κοκκινίλα (έναντι 7% με τη μέθοδο του κεριού).

15 λεπτά μετά την αφαίρεση των τριχών, παρατηρείται ελαφριά φλεγμονή μόνο στο 7% (έναντι 14% με το κερί) και μετά από 24 ώρες δεν υπάρχει καμιά φλεγμονή και με τις δυο τεχνικές.

Αποτελεσματα

Μέσος όρος αποτελεσμάτων σύμφωνα με τους δυο ερευνητές:

Το διάγραμμα δείχνει τα αποτελέσματα μιας κλινικής μελέτης που αφορά στην αφαίρεση τριχών αφενός με την μέθοδο E-One και αφετέρου με μια παραδοσιακή αποτρίχωση με κερί στη διάρκεια 343 ημερών. Μετά από 2 μόνο συνεδρίες, τα αποτελέσματα είναι πολύ θετικά μια και το 85% των χρηστών προτιμούν την μέθοδο E-One σε σχέση με την τεχνική του κεριού.

Η 1η και μοναδική  ιατρικώς  εγκεκριμένη και πιστοποιημένη συσκευή μόνιμης αποτρίχωσης με παλμικό φως για χρήση από όλους

buynow-green

e-one

Αποτελέσματα με το E-One

 

newsletter2

Νέα & Τύπος

Εκδόσεις

E-One Βίντεο

Facebook

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmailShare/this