IPL Πλεονεκτήματα

Επαγγελματικα αποτελεσματα αποτριχωσης 

Η συσκευή αποτρίχωσης E-One IPL (με έντονο παλμικό φως) είναι η πρώτη και μοναδική επαγγελματική συσκευή αφαίρεσης τρίχας στον κόσμο, με ιατρική πιστοποίηση για  χρήση χωρίς ειδική πιστοποίηση σπουδών. 

Η συσκευή είναι κατάλληλη για διαφορετικούς τύπους δέρματος από το φωτότυπο Ι (ανοιχτόχρωμο) μέχρι το φωτότυπο V (σκουρόχρωμο) και είναι αποτελεσματική για τους περισσότερους τύπους τρίχας, ξανθιά, καστανή και σκούρα. Μόνο σε φωτότυπο δέρματος VI (μαύρο), καθώς και σε κόκκινες και άσπρες τρίχες δεν μπορεί να εφαρμοστεί.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το E-One σε ολόκληρο το σώμα και το πρόσωπο, μπικίνι, πόδια, μασχάλες και πλάτη …

Για άριστα αποτελέσματα, θα χρειαστείτε 10 έως 12 εφαρμογές – συνεδρίες σε διάστημα από 6 έως 8 εβδομάδες. Στη συνέχεια, 1 ή 2 εφαρμογές – συνεδρίες κάθε χρόνο θα είναι το μόνο που απαιτείται για να διατηρήσετε ένα λείο και άτριχο δέρμα.

Οι τρίχες αρχίζουν να πέφτουν σταδιακά, συνήθως σε 7 έως 21 ημέρες μετά τη θεραπεία. Καθώς συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε το μηχάνημα, οι καινούριες τρίχες που θα φυτρώνουν θα είναι όλο και πιο αραιές και λεπτές, μέχρι τελικά η επιδερμίδα να γίνει λεία και μεταξένια.

Απαλο στο δερμα και φιλικο προς το χρηστη

Το E-One έχει υποβληθεί σε 3 χρόνια κλινικής μελέτης στη Γαλλία υπό τον έλεγχο δερματολόγων.

Δοκιμάστηκε εκτενώς σε διάφορους τύπους δέρματος και τρίχας. Δεν παρατηρήθηκαν ερεθισμοί του δέρματος σε κανένα χρήστη. Έγινε δοκιμή με ένταση φωτός 30% υψηλότερη από ότι απαιτείται και αποδείχθηκε ότι δεν υπήρξε πόνος.

Το E-One θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αφήνοντας το δέρμα σας απαλό και χωρίς τρίχες. Οι χρήστες του E-One αναφέρουν ότι η συσκευή είναι άνετη και εύκολη στη χρήση για τα πόδια και τα χέρια, με μια ζεστή αίσθηση ή ένα πολύ ελαφρύ μούδιασμα αισθητό σε ολόκληρη την γραμμή του μπικίνι και στην περιοχή του προσώπου. Εάν έχετε δοκιμάσει επαγγελματικές θεραπείες αποτρίχωσης με IPL laser σε κλινικές ή ινστιτούτα ομορφιάς, το μηχάνημα E-One θα σας δώσει την ίδια αίσθηση.

Πολλές μέθοδοι μόνιμης μείωσης της τριχοφυΐας απαιτούν επώδυνες και συνεχείς θεραπείες, όπως η αποτρίχωση με κερί, κρέμα αποτρίχωσης, ηλεκτρόλυση … κάποιες είναι περισσότερο ή λιγότερο ανώδυνες και ασφαλείς από άλλες.

60.000 χρήστες και οι ειδικοί έχουν επιβεβαιώσει μέσω εντατικών κλινικών δοκιμών ότι η συσκευή αποτρίχωσης Ε-One IPL είναι βολική στη χρήση.

Ιατρικως πιστοποιημενο και μοναδικο

Η συσκευή αποτρίχωσης E-One IPL έχει πιστοποιηθεί με την  ιατρική  πιστοποίηση  CE και είναι εγγεγραμμένη στο  μητρώο ARTG (Μητρώο Θεραπευτικών Προϊόντων Αυστραλίας) για την αντιμετώπιση της υπερβολικής τριχοφυΐας (ασθένεια που ονομάζεται και υπερτρίχωση: hirsutism) με αριθμό # 167727.

Το E-One πληροί το ευρωπαϊκό πρότυπο IEC 60601-1 σχετικά με τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα που αφορούν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Πριν την αποστολή  του προϊόντος , κάθε Ε-One ελέγχεται ξεχωριστά στη Γαλλία και ο έλεγχος επαληθεύεται σε είκοσι σημεία ασφάλειας και ποιότητας.

Το μηχάνημα κατασκευάζεται από την εταιρία E-Swin, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή IPL στον κόσμο,  η οποία βρίσκεται στη Γαλλία κοντά στο Παρίσι.

Κάθε συσκευή αποτρίχωσης E-One IPL έχει τον δικό της  αύξοντα αριθμό. Επίσης, η κάθε μία είναι μοναδική  και διατίθεται ειδικά για να σας online. Όλο το  ιστορικό  της θεραπεία σας αποθηκεύεται στο μηχάνημα σε περίπτωση που  έχετε οποιαδήποτε προβλήματα με αυτό.

Συγκριτικά, πρέπει να τονίσουμε το εξής: Πολλές επαγγελματικές IPL συσκευές ή συσκευές αποτρίχωσης laser που χρησιμοποιούνται στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία δεν έχουν καν το υψηλό επίπεδο προτύπων (standards ) που έχει το E-One.

buynow-green

IPL Πλεονεκτήματα

 

newsletter2

https://dlux.gr/newsletter/

Νέα & Τύπος

Εκδόσεις

E-One Βίντεο

Facebook

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmailShare/this