Έντονο Παλμικό Φως

E>One

Έντονο Παλμικό Φως

  • Ποια είναι η τεχνολογία του έντονου παλμικού φωτός?

  •  

Παλμικο Φως

Το IPL ή έντονο παλμικό φως είναι μια τεχνολογία που στοχεύει στην δημιουργία φωτός υψηλής εντάσεως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, το οποίο υπολογίζεται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Στην  περίπτωση του E-One, το φως που παράγεται κατά τη διάρκεια του φλας απορροφάται από μια χρωστική ουσία που ονομάζεται «μελανίνη», και η οποία περιέχεται στο θύλακα της τρίχας. Η μελανίνη στην τρίχα απορροφά την ενέργεια του φωτός η οποία στη συνέχεια μετασχηματίζεται σε έντονη θερμότητα. Αυτή είναι η ίδια αρχή που χρησιμοποιείται στην αποτρίχωση με λέιζερ, μια αρχή που είναι γνωστή ως επιλεκτική φωτοθερμόλυση, η ακτινοβολία  θερμότητας από την  τρίχα στα θυλακοειδή  κύτταρα, ενώ το περιβάλλον δέρμα παραμένει σχετικά δροσερό.

Η παραγόμενη θερμότητα θα καταστρέψει την τρίχα με καυτηριασμό των αγγείων που συνδέονται με τη βάση της τρίχας: η τρίχα πέφτει και δεν μεγαλώνει ποτέ ξανά.

Ο θύλακας της τρίχας δεν είναι σε θέση πια να παράγει  τρίχα ή την παράγει με αργούς ρυθμούς  αύξησης, ανοιχτότερη σε χρώμα και μικρότερη σε διάμετρο. Το φλας μιας IPL συσκευής  θα καταστρέψει την τρίχα καυτηριάζοντας τα αγγεία που συνδέονται με τη βάση της.

Κάθε τύπος χρώματος της  τρίχας (χρώση) απαιτεί ένα ορισμένο μήκος κύματος φωτός. Σε αντίθεση με το λέιζερ που παράγει ένα μονοχρωματικό φως (μονό μήκος κύματος), ο  λαμπτήρας  του φλας παράγει ένα πλήρες ευρύ φάσμα φωτός (πλήθος μηκών κύματος). Αυτό επιτρέπει στην εκπομπή φωτός να στοχεύει  σε πολλά διαφορετικά χρώματα τρίχας: ξανθές, καστανές και μαύρες. Οι τελευταίες εξελίξεις έδωσαν τη δυνατότητα στην υψηλή τεχνολογία να είναι διαθέσιμη για χρήση χωρίς ειδική πιστοποίηση σπουδών.

Τώρα πια είναι δυνατό, περισσότερο από ποτέ, να έχετε επαγγελματικά αποτελέσματα με την αποκλειστική τεχνολογία της συσκευής Ε-One.

Η νεα γενια IPL: ελεγχομενο συστημα flash

Ένα από τα πιο σημαντικά  σημεία για την ασφάλεια του δέρματος στις IPL θεραπείες είναι η δημιουργία μιας σταθερής και ρυθμιζόμενης πηγής φωτός και η διατήρηση της καθαρότητας αυτού του φωτός κατά τη διάρκεια του φλας.

Το E-One χρησιμοποιεί την τελευταία γενιά IPL τεχνολογίας, που ονομάζεται «ελεγχόμενο φλας». Η τεχνολογία αυτή βασίζεται στην ενιαία εκπομπή φωτός για βέλτιστα και ασφαλέστερα αποτελέσματα.
Η αποκλειστική, πατενταρισμένη από την E-Swin τεχνολογία E-One πληροί το πρότυπο αυτό απόλυτα. Η ένταση του φωτός που εκπέμπεται κατά τη διάρκεια του φλας παραμένει η ίδια καθ ‘όλη τη διάρκειά του.

Χάρη σε αυτή την καινοτόμα τεχνολογία, καθίσταται δυνατό να μειωθεί η ενέργεια φωτός που παράγεται ώστε να έχουμε ποιοτικά αποτελέσματα ίδια με αυτά που προκύπτουν από συσκευές οι οποίες παράγουν υψηλότερη ποσότητα ενέργειας. Κατά συνέπεια, ενώ επιτυγχάνονται αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας, το δέρμα του χρήστη είναι προστατευμένο.

Τεχνολογια Compact

Μερικά χρόνια πριν, οι επαγγελματίες σε κλινικές ομορφιάς και ινστιτούτα αισθητικής χρησιμοποιούσαν ογκώδεις και μεγάλες  IPL συσκευές αποτρίχωσης. Ο λόγος για τον οποίο αυτές οι συσκευές ήταν μεγάλες, οφείλονταν κυρίως στο υπερμέγεθες σύστημα ψύξης νερού και συμπυκνωτή που χρησιμοποιούνταν και που καταλάμβανε μεγάλο χώρο. Στην παλιά γενιά των IPL συσκευών, το σύστημα συμπυκνωτή και ψύξης νερού χρησιμοποιούσε περίπου το 18% της χωρητικότητας τους, ενώ το υπόλοιπο παρέμενε αχρησιμοποίητο. Αντιθέτως, η Ε-One κάνοντας χρήση μίας νέας τεχνολογίας, με μικρότερους συμπυκνωτές και βελτιστοποιημένα συστήματα ψύξης, πετυχαίνει το να χρησιμοποιείται περισσότερο από το 90% των δυνατοτήτων τους.

Εν τω μεταξύ, η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην Ε-One έχει σχεδιαστεί για τη ρύθμιση και τον έλεγχο της έντασης φωτός εξόδου προκειμένου να διατηρηθεί μια σταθερή και καθαρή ποιότητα φλάς.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά ψύξεως, το ογκώδες σύστημα ψύξης νερού που χρησιμοποιείται από επαγγελματικές συσκευές για να κρυώσει τον λαμπτήρα δεν είναι πλέον απαραίτητο για το Ε-One,  εφόσον το μέγεθος του συμπυκνωτή είναι μικρότερο, και το σύστημα ψύξης έχει αντικατασταθεί με σύστημα ψύξης με αέρα.

Με λίγα λόγια, ένα βελτιωμένο σύστημα διαχείρισης ενέργειας και ένα δημιουργικός σχεδιασμός δίνουν την δυνατότητα στην IPL συσκευή αποτρίχωσης E-One να έχει την ίδια απόδοση με άλλες  IPL συσκευές που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες. Όλη η τεχνολογία  έχει συρρικνωθεί σε μια κατά  πολύ μικρότερη συσκευή,  κατάλληλη για χρήση χωρίς πιστοποίηση σπουδών.

Η 1η και μοναδική  ιατρικώς  εγκεκριμένη και πιστοποιημένη συσκευή μόνιμης αποτρίχωσης με παλμικό φώς για χρήση από όλους

onetwothreebuynow-green

Έντονο Παλμικό Φως

newsletter2

Νέα & Τύπος

Εκδόσεις

E-One Βίντεο

Facebook

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmailShare/this