Οδηγίες Χρήσεως

Προτου αρχισετε τη θεραπεια

Η 1η και μοναδική  ιατρικώς  εγκεκριμένη και πιστοποιημένη συσκευή μόνιμης αποτρίχωσης με παλμικό φως για χρήση από όλους

Είναι σημαντικό για τις περιοχές του δέρματος που υποβάλλονται σε θεραπεία με τη συσκευή  E-One να είναι καθαρές και απαλλαγμένες από οποιεσδήποτε καλλυντικές κρέμες, λοσιόν ή σαπούνι. Αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τρόπους για ψεύτικο μαύρισμα πριν από μια θεραπεία με το E-One (όπως και πριν από κάθε άλλη θεραπεία αποτρίχωσης με  IPL ή με λέιζερ).

Ένα λευκό μολύβι σας παρέχεται με τη συσκευή ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε και να οριοθετήσετε  την περιοχή που θα γίνει η αποτρίχωση και να ξυρίσετε την περιοχή με ξυράφι. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε  μόνο το συγκεκριμένο  λευκό μολύβι και κανένα άλλο χρωματιστό.

Μπορεί να είναι απαραίτητο (εξαρτάται από προηγούμενη μέθοδο αποτρίχωσης σας) να περιμένετε μερικές εβδομάδες πριν από μια εφαρμογή θεραπείας με το E-One για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Εάν η προηγούμενη   μέθοδος αποτρίχωσης ήταν:

• Αποτριχωτική κρέμα:

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή  E-One 1 – 2 εβδομάδες μετά την προηγούμενη μέθοδό σας.

• Ξυράφι:

Τέλεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το E-One τώρα!

Κερί, τσιμπιδάκια και θερμικές συσκευές αποτρίχωσης:

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή  E-One 3 έως 4 εβδομάδες μετά από τη προηγούμενη θεραπεία σας.

Η αποτρίχωση με laser ή IPL (έντονο παλμικό φως):

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε  το E-One μετά την επανεμφάνιση της τρίχας,  η οποία συνήθως γίνεται σε 6 έως 8 εβδομάδες.

Ξεκινωντας την θεραπεια

  1. Εφαρμόστε το gel στην περιοχή που θέλετε να αποτριχώσετε. Θα πρέπει να το απλώστε σε πάχος 1 έως 2 χιλιοστά. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το οπτικό gel που σας παρέχεται με το E-One σας. Το E-One gel έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ταιριάζει  στη θεραπεία σας και να σας παρέχει τα καλύτερα αποτελέσματα. (Μπορείτε να παραγγείλετε περισσότερο gel από την ιστοσελίδα μας).
  2. Αφαιρέστε τη λαβή του  E-One από τη βάση της.
  3. Μεταβείτε    στις ρυθμίσεις (επιλογή του φύλου, επιλογή πάχους τρίχας, επιλογή φωτοτύπου δέρματος, επιλογή έντασης του φλας, έλεγχος ασφάλειας).
  4. Βεβαιωθείτε ότι φοράτε πάντα τα γυαλιά ασφαλείας για να προστατεύονται τα μάτια σας από το φλας.
  5. Πιέστε την κεφαλή του απλικατέρ ελαφρά πάνω στην επιφάνεια του δέρματος. Τοποθετείστε το  όσο το δυνατόν επίπεδα, και πατήστε ταυτόχρονα το κουμπί στο πλάι της κεφαλής για  να απελευθερωθεί το φλας.
  6. Σταματήστε την πίεση, μετακινήστε το απλικατέρ σε άλλη περιοχή που πρέπει να αποτριχωθεί. Για κάθε φλας που εκπέμπεται, αποτριχώνεται  μια περιοχή 6 cm2, (3cm x 2cm). Δεν απαιτούνται επαναλήψεις  αφού το E-One φλας είναι ομοιογενές σε όλο το μέγεθος του σημείου.
  7. Στη συνέχεια, προχωρήστε με τον ίδιο τρόπο σε όλα τα σημεία που πρέπει να αποτριχωθούν.
  8. Μόλις έχετε τελειώσει τη χρήση του E-One, τοποθετήστε το σταθερά στη βάση του.

Μετα την συνεδρια

Περίπου 7 ημέρες μετά τη θεραπεία σας, θα παρατηρήσετε ότι μερικοί  θύλακες των τριχών εξακολουθούν να υπάρχουν στο δέρμα σας. Αυτό είναι φυσικό, και θα συνεχίσουν να υπάρχουν για μερικές ακόμη ημέρες μέχρι οι τρίχες να αποβληθούν με φυσικό τρόπο από το δέρμα.

Οι τρίχες που έχουν υποβληθεί στη θεραπεία δεν αποβάλλονται ταυτόχρονα, λόγω της διαφορετικής φύσης τους και τα διάφορα στάδια του κύκλου ανάπτυξής τους.  Η διαδικασία γενικά χρειάζεται 7 έως 21 ημέρες μετά από την  θεραπεία με το E-One IPL.

Μετά από κάθε συνεδρία, θα παρατηρείτε ότι όλο και λιγότερες τρίχες φυτρώνουν και ότι γίνονται όλο και  λεπτότερες.

Για να έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα, κατά μέσο όρο, οι άνθρωποι χρειάζονται 10 έως 12 θεραπείες οι οποίες απέχουν 6 έως 8 εβδομάδες. Αυτό εξαρτάται από το  κάθε άτομο: μερικοί άνθρωποι μπορεί να χρειάζονται λιγότερες θεραπείες και άλλοι περισσότερες. Στη συνέχεια, προκειμένου να διατηρηθεί ένα λείο και άτριχο δέρμα, απαιτούνται  μόνο 1 ή 2 εφαρμογές (ρετουσαρίσματα) το χρόνο.

ΟΙ θεραπείες με το E-One θα σας δώσουν  τα ίδια αποτελέσματα με αυτά των επαγγελματικών αποτριχώσεων  με IPL και λέιζερ, που εφαρμόζονται από αισθητικούς.

Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με τη θεραπεία σας, η ομάδα μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας μέσω τηλεφώνου στο: 0030 2511 101344 ή μέσω  email στο:  info@mimidlux.gr  και να σας καθοδηγήσει για το πώς θα εφαρμόσετε με τον καλύτερο τρόπο τις θεραπείες σας με το E-One.

threetwoone

Οδηγίες χρήσεως

newsletter2

Νέα & Τύπος

Εκδόσεις

E-One Βίντεο

Facebook

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmailShare/this