E-One F.A.Q

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ για το E-One

 

Θέλω να απαλλαγώ από την τριχοφυία στην περιοχή του μπικίνι, υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι;

Το E-one είναι πολύ εύκολο στη χρήτη του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα. Επιπλέον, η περιοχή του μπικίνι δεν παρουσιάζει κάποιο ιδιαίτερο ρίσκο.

 

Μπορώ να απαλλαγώ από την τριχοφυία στις θηλές μου;

Φυσικά, όμως συνιστάται προσοχή στις σκούρες θηλές.

 

Είναι η τεχνολογία του E-Οne κατάλληλη για εγκύους;

Όχι. Οι επαγγελματίες καθιστούν την τεχνολογία ακατάλληλη για εγκύους και το E-Οne συνιστά το ίδιο. Υπάρχει μια αύξηση των ορμονών στην περίοδο της εγκυμοσύνης που επηρεάζει τον κύκλο της τριχοφυίας.

 

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το E-one κατά την περίοδο της γαλουχίας?

Βεβαίως, χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

Μπορεί το E-one να χρησιμοποιηθεί πάνω σε ουλές, ραγάδες και tattoos;

Ουλές: κανένα πρόβλημα
Ραγάδες: κανένα πρόβλημα
Tattoos: να μην γίνεται πάνω στο tattoo γιατί μπορεί ν’ αλλάξει η εμφάνιση του ή να προκληθεί έγκαυμα.

 

Είμαι σε θεραπεία με ανοσοκατασταλτικά . Μπορώ να χρησιμοποιήσω το E-Οne χωρίς κίνδυνο?

Το E-Οne όπως και τα υπόλοιπα επαγγελματικά μηχανήματα έντονου παλμικού φωτός δεν προάγει τη δημιουργία μελανώματος. Έτσι ,αν δεν υπάρχει ήδη εμφάνιση μελανώματος, η χρήση του E-one είναι ασφαλής.
Όσον αφορά τον κίνδυνος από τη χρήση κυκλοσπορινών, συνιστάται η γνώμη του θεράποντα ιατρού σας. Ρωτήστε τον αν είναι ή όχι ασφαλής η χρήση της τεχνολογίας ipl κατά την περίοδο της θεραπείας.

Είμαι αλλεργική σε πολλές κρέμες, μπορώ να χρησιμοποιήσω το E-Οne;

Δεν υπάρχουν δείγματα αλλεργίας από τη χρήση του E-one. ΄Οσον αφορά το τζελ,είναι απολύτως φυσικό και άοσμο.

 

Βγάζω εύκολα σπυράκια όταν ξαναβγαίνουν οι τρίχες μου,μπορώ να χρησιμοποιήσω το E-one;

Ναι. Επιπλέον τα σπυράκια σου θα εξαφανιστούν σύντομα (σε 2 ή 3 συνεδρίες).

 

Έχω μια ελιά στο πρόσωπό μου και αναρωτιέμαι αν είναι επικίνδυνο να χρησιμοποιήσω την συσκευή σας επάνω της.

Σε όλες τις αποτριχωτικές συσκευές που λειτουργούν με φως, πρέπει να αποφεύγουμε τη χρήση πάνω στις ελιές . Είναι γεμάτες από μελανίνη και απορροφούν μεγάλη ποσότητα ενέργειας. Στο πακέτο του E-Οne συμπεριλαμβάνονται μερικά αυτοκόλλητα και ένας οδηγός χρήσης (παρακαλώ δείτε στα αξεσουάρ που συμπεριλαμβάνονται στο E-Οne).Είναι σχεδιασμένα να καλύπτουν τις περιοχές που δεν θέλουμε να στοχεύουμε. Υ.Γ. είναι σημαντικό να μην μπερδεύετε τις ελιές με τις πανάδες, στις τελευταίες δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ήθελα να ξέρω αν θα απαλλαγώ οριστικά από την τριχοφυία με το E-Οne και αν ναι σε πόσο χρονικό διάστημα;

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες με τη σωστή χρήση, χρειάζεται περίπου 6 με 8 συνεδρίες για να υπάρχουν ικανοποιητικά αποτελέσματα (τα οποία θα κρατήσουν αρκετά χρόνια). Όμως, είναι πιθανό να αντιμετωπιστούν σε 2 ή 3 συνεδρίες. Με το E-Οne ο μέσος όρος των συνεδριών που απαιτούνται για το ίδιο αποτέλεσμα είναι ο ίδιος. Όμως , αυτός είναι ένας μέσος όρος και κάθε άτομο πρέπει να εξετάζεται προσωπικά.

 

Μετά από πόσο διάστημα (ή πόσες συνεδρίες) θα αρχίσω να έχω αποτελέσματα; και μπορώ να συνεχίσω να ξυρίζομαι;

Οι πρώτες τρίχες θα αρχίσουν να πέφτουν περίπου σε 7 με 14 μέρες. Μπορείτε να ξυρίζεστε κανονικά ή να τις αφήνετε να μεγαλώνουν και θα παρατηρήσετε ότι σταδιακά αραιώνουν.15 με 20 μέρες μετά τη θεραπεία, οι τρίχες που έχουν απομείνει είναι αυτές που δεν «χτυπήθηκαν» από το flash. Ιδανικό θα ήταν να «χτυπήσετε» αυτές τις τρίχες. Έπειτα, θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία αυτή όταν χρειάζεται (αυτό ποικίλει από άτομο σε άτομο). Μπορείτε να περιμένετε να περάσει ο απαιτούμενος χρόνος , ή μπορείτε να τις ξαναχτυπήσετε μια φορά/όσο συχνά οι τρίχες εμφανίζονται. Όσο γίνεται αυτό, μετά από 4 ή 5 συνεδρίες το ξύρισμα δεν θα είναι πλέον απαραίτητο.

 

Από ποιά ηλικία μπορούμε να χρησιμοποιούμε το E-Οne;

Σε ηλικίες κάτω των 18, το E-one πρέπει να χρησιμοποιείται με την συγκατάθεση και επίβλεψη του γονέα.

 

Θα ήθελα να ξέρω αν το φως από το E-Οne μπορεί να βλάψει τα μάτια μακροπρόθεσμα;

Ο μοναδικός κίνδυνος για τα μάτια είναι η απευθείας εφαρμογή του flash επάνω στο βολβό. Όμως το E-Οne , λόγω της κατασκευής του, αποτρέπει τέτοιου είδους εφαρμογή. Επιπροσθέτως το E-Οne συνοδεύεται από ένα ζευγάρια ειδικά γυαλιά τα οποία πρέπει να φοράει κανείς κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Σημείωση: ποτέ μην φοράτε γυαλιά ηλίου κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.

Υπάρχει κίνδυνος ανάπτυξης καρκίνου;

Η τεχνολογία του E-Οne καυτηριάζει τα αιμοφόρα αγγεία που τρέφουν τη ρίζα της τρίχας. Αυτό ονομάζεται φωτοπηξία. Πριν από την ύπαρξη αυτής της τεχνολογίας του φωτός, οι γιατροί χρησιμοποιούσαν ηλεκτρική ενέργεια για να καυτηριάσουν τα αιμοφόρα αγγεία. Αυτό ονομαζόταν ηλεκτροπηξία. Αυτή η τεχνική ξεκίνησε το 1880. Έτσι πέρασαν πάνω από 100 χρόνια μέχρι οι επαγγελματίες να αφαιρούν τις τρίχες καυτηριάζοντας τα αγγεία που τρέφουν το βολβό της τρίχας. 100 χρόνια είναι αρκετά για να καθησυχάσουν όσοι χρησιμοποιούν αυτή τη τεχνολογία. Πλέον κινούμαστε σε άλλο μήκος κύματος, έχουμε απαλλαγεί από αυτές τις επιβλαβείς τεχνικές. Ανακεφαλαιώνοντας , η τεχνολογία ipl χρησιμοποιείται στον ιατρικό χώρο επειδή δεν παρουσιάζει μακροπρόθεσμες επιπλοκές.

Μπορούν οι τρίχες να ξαναμεγαλώσουν κάτω από το δέρμα;

Καμία τρίχα δεν ξαναμεγαλώνει κάτω από το δέρμα μετά τη χρήση του E-Οne. Η αντίστροφη τριχοφυία προκαλείται από τη ρήξη τριχών κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης (με κερί, με ηλεκτρική αποτριχωτική μηχανή ή ακόμη και με το ξύρισμα σε αρκετούς ανθρώπους). Όταν συμβαίνει αυτό, η τρίχα γυρνάει με την άκρη προς τα μέσα κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Έτσι, όταν αρχίζει να ξαναμεγαλώνει, η άκρη παίρνει διαφορετικό «δρόμο» από τον συνηθισμένο. Η τρίχα καταλήγει να μεγαλώνει κάτω από το δερματικό ιστό προκαλώντας φλεγμονή.
Με την τεχνολογία αποτρίχωσης IPL, ολόκληρη η τρίχα πέφτει έξω. Μια νέα τρίχα μπορεί να ξαναμεγαλώσει αλλά θα μεγαλώσει ακολουθώντας την φυσική διαδικασία. Άτομα που είναι επιρρεπή σ αυτήν την ανεπιθύμητη τριχοφυία προς τα μέσα παρατηρούν μια αξιοσημείωτη αλλαγή μετά από 2 ή 3 συνεδρίες με το E-Οne. Δεν θα έχουν πια αυτή την αντίστροφη τριχοφυία και θα επαναφέρουν το δέρμα τους σε μια ομαλή και φυσιολογική κατάσταση.

Μπορείτε να μου πείτε για την «παράδοξη» ανάπτυξη της τρίχας ( η τριχοφυία επιστρέφει μετά από μερικά χρόνια);

Η παράδοξη ανάπτυξη της τρίχας είναι μια ενδιαφέρουσα κατάσταση. υπάρχει ένα μικρό ποσοστό χρηστών στους οποίους υπάρχει ανάπτυξη μερικών τριχών μερικά χρόνια μετά τη θεραπεία.
Γενικά, η ανθρώπινη τριχοφυία αλλάζει συνεχώς από την εφηβεία έως την ηλικία των 40-50 χρονών. Ένας άντρας 20 χρονών δεν έχει το ίδιο ποσοστό τριχοφυίας όπως έχει στα 40. Αυτό γίνεται επειδή η τριχοφυία στο ανθρώπινο σώμα συνεχώς αλλάζει και μπορεί να εμφανιστούν μερικές τρίχες 2 ή περισσότερα χρόνια μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. Δεν είναι μια ασυνήθιστη διαδικασία, απλώς είναι η φυσική διαδικασία ανάπτυξής της. Είναι λάθος να ονομάζεται παράδοξη αναγέννηση όταν στην πραγματικότητα είναι μια νέα και φυσική ανάπτυξη και όχι αναγέννηση. Ανακεφαλαιώνοντας, η τεχνολογία του παλμικού φωτός ατονεί την ανάπτυξη της τρίχας.

Επηρεάζεται η αποδοτικότητα του E-Οne από το βάθος της τρίχας;

Το βάθος της τρίχας έχει μικρή επιρροή στην αποτελεσματικότητα του E-Οne. Η πίεση πάνω στην κεφαλή του E-Οne αναγκάζει τον χρήστη να πιέζει το δέρμα προκειμένου να ρυθμίσει το flash. Εφαρμόζοντας αυτήν την πίεση το δέρμα αναγκάζει το τμήμα της τρίχας, η οποία είναι κάτω από το δέρμα να πάει σε μια θέση ώστε να εκτεθεί σε περισσότερο φως. Με τον τρόπο αυτό, ο βολβός της τρίχας έρχεται πιο κοντά στην επιφάνεια του δέρματος. Συνοψίζοντας , όσο μεγαλύτερη είναι η πίεση της κεφαλής του E-Οne, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα.

Ποια άλλα μέρη του E-One θα πρέπει τελικά να αντικατασταθούν; (εκτός από την κασέτα οπτικών)

Εκτός από την κασέτα οπτικών (είναι σχεδιασμένη για τουλάχιστον 3000 «χτυπήματα» ), τίποτα άλλο δεν χρειάζεται να αντικατασταθεί εκτός αν κάποιος μέρος έχει καταστραφεί ή έχει σπάσει.
Το E-One όπως και όλες οι συσκευές υψηλής τεχνολογίας χρειάζεται προσοχή στο χειρισμό του. Το E-One σχεδιάστηκε με υψηλές προδιαγραφές και δεν υπάρχουν εξαρτήματα που αναμένεται να χαλάσουν στη περίπτωση βέβαια που το E-Οne χρησιμοποιείται με προσοχή, σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήσης.

Σε βάθος χρόνου, μπορεί η επίδοση του E-Οne να αλλάξει (μειωθεί);

Η ποιότητα του flash που παράγεται εξαρτάται τόσο από ένα καθαρό σήμα που παράγεται από τη μονάδα όσο και από τη λυχνία του flash που επαναλαμβάνει την ενέργεια με ακρίβεια.
Η λυχνία του flash σχεδιάστηκε για τουλάχιστον 3000 χτυπήματα και είναι προγραμματισμένη να έχει την ίδια ποιότητα flash είτε πρόκειται για το πρώτο ή για το τελευταίο flash.
Η κύρια μονάδα που δημιουργεί τον παλμό σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με πολύ υψηλές προδιαγραφές. Εάν οποιοδήποτε από τα μέρη του χαλάσει, έχει σχεδιαστεί ώστε να μην επηρεάζει τον χρήστη.

Υπάρχει εγγύηση για το E-Οne; Κι αν ναι, για πόσο χρόνο;

Η εγγύηση του κατασκευαστή ισχύει για 2 χρόνια για ανταλλακτικά και service.

 

Τι συμβαίνει σε περίπτωση που η συσκευή δεν χρησιμοποιείται σωστά;

Η συσκευή σχεδιάστηκε βασιζόμενη σε αποτελέσματα ερευνών που διεξήχθησαν στο ινστιτούτο APAVE στη Nante της Γαλλίας. Στην έρευνα αυτή έλαβαν υπόψη όλους τους κινδύνους και τα πρότυπα ασφαλείας για την οικιακή χρήση του προϊόντος.

Ποιο είναι το μέγεθος και το βάρος του E-Οne;

Ύψος:36 cm, πλάτος: 21 cm, βάρος: λιγότερο από 8 κιλά συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας και των αξεσουάρ. (μέγεθος συσκευασίας: 50 x 50 x 30cm)

 

Πόσος χρόνος μεσολαβεί ανάμεσα σε κάθε flash;

4 με 6 δευτερόλεπτα ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε επιλέξει.

 

Για πόση ώρα μπορώ να χρησιμοποιήσω το E-Οne χωρίς να υπάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης;

Δεν υπάρχει όριο.

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του E-Οne και τον υπόλοιπων συσκευών που υπάρχουν στην αγορά;

Αντίθετα με τις υπόλοιπες συσκευές IPL που υπάρχουν στην αγορά, με το E-Οne υπάρχει ένας εξαιρετικά χαμηλός κίνδυνος θέρμανσης του δέρματος. Ο κίνδυνος εγκαυμάτων είναι ουσιαστικά ανύπαρκτος. Το E-Οne τέθηκε κάτω από πολλές δοκιμασίες από τους δερματολόγους. Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σε όλους τους τύπους δέρματος (φωτότυπος 1 έως 5 )και τα αποτελέσματα ήταν ομόφωνα: 100% φιλικό προς τον χρήστη. Αυτή είναι μια από τις σημαντικότερες διαφορές μεταξύ του φωτός που παράγεται από τη λάμπα του E-Οne και των υπολοίπων λαμπών της αγοράς, καθώς και τα επαγγελματικών λέιζερ.
Το E-Οne είναι απολύτως συμβατό με όλους του τύπους δέρματος έως τους πιο σκουρόχρωμους. Δυστυχώς οι άνθρωποι με μαύρο δέρμα (φωτότυπος δέρματος 6) δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το προϊόν. Δεν υπάρχει πρόβλημα έκθεσης στον ήλιο μετά τη χρήση του E-One, αλλά προτείνουμε αντιηλιακή προστασία 30+ SPF. Με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης συνιστάται η αποφυγή ηλιοθεραπείας.
Τέλος, συγκριτικά με τις υπόλοιπες επαγγελματικές λυχνίες flash, η λυχνία flash του E-Οne παράγει φως ίδιας έντασης σε κάθε χτύπημα. Καθώς το φως είναι ομοιόμορφο παντού, είναι δυνατόν να λειτουργήσει με χαμηλότερη ενέργεια με τα ίδια αποτελέσματα. Το δέρμα προστατεύεται και τα αποτελέσματα είναι τα ίδια με των επαγγελματικών μονάδων.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να κάνω το μούσι με το E-Οne;

Περίπου 10 λεπτά (το ανώτερο )για όλο το μούσι.

 

Μπορώ να αφαιρέσω τις τρίχες μέσα από τη μύτη με το E-Οne;

Είναι δυνατόν να αφαιρεθούν οι τρίχες της μύτης με το E-Οne, αλλά συνιστάται να μην το κάνετε γιατί υπάρχει υψηλός κίνδυνος ασφυξίας.

 

Μπορεί ένας άντρας με φαλάκρα να χρησιμοποιήσει το E-Οne;

Ναι. Ο κύκλος των μαλλιών του τριχωτού της κεφαλής έχει μεγαλύτερη διάρκεια απ’ ότι οποιοσδήποτε άλλος κύκλος μαλλιών. Ως εκ τούτου, είναι δυνατόν είτε να αραιώσετε τις συνεδρίες είτε να τις πολλαπλασιάσετε για μακροχρόνια αποτελέσματα.

Για καλύτερη επίδοση, πρέπει χτυπάω την ίδια περιοχή πολλές φορές, είναι πιο αποδοτικό ή όχι;

Το μόνο πλεονέκτημα χτυπήματος στην ίδια περιοχή πολλές φορές είναι για σιγουρευτείς ότι δεν ξέχασες κάποιο σημείο. Ιδανικό θα ήταν να περνάς ελαφρώς το flash για να αποφύγεις κάποια ξεχασμένη περιοχή.

Θα νιώσω πόνο ή μυρμήγκιασμα τη στιγμή του flash;

Όχι, δεν υπάρχει πόνος. Η αίσθηση εξαρτάται από την ευαισθησία του ατόμου, την περιοχή θεραπείας, την ποσότητα των τριχών της περιοχής και τη διάμετρο των τριχών που θα χτυπηθούν στην περιοχή.

 

Γιατί θα πρέπει να ξυρίζω την περιοχή που θέλω να αποτριχώσω πριν χρησιμοποιήσω το E-Οne;

Ξυρίζοντας την περιοχή που θα κάνετε εφαρμογή με E-One είναι σημαντικό σε κάθε αποτρίχωση με φως. Το φως που παράγεται από το E-Οne απορροφάται από τη μελανίνη των τριχών. Κατά τη διάρκεια αυτής της απορρόφησης, το φως μετατρέπεται σε θερμική ενέργεια (θερμότητα). Αυτή η θερμότητα καταστρέφει την τρίχα ή την δομή που την δημιουργεί. Το μάκρος της τρίχας έχει αντίκτυπο σ’ αυτή τη διαδικασία δεδομένου ότι η ενέργεια θα διανεμηθεί σε όλη την τρίχα. Αν το μέγεθος της τρίχας είναι μικρότερο η ένταση της ενέργειας θα είναι μεγαλύτερη, αν το μέγεθος είναι μεγαλύτερο η ένταση θα είναι μικρότερη. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να ξυρίζετε τις τρίχες πριν την αποτρίχωση με φως για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Τι γίνεται με την αποτρίχωση με κερί αντί του ξυρίσματος πριν τη χρήση του E-Οne;

Στην πραγματικότητα, όταν κάνουμε αποτρίχωση με κερί, ορισμένες τρίχες βγαίνουν από τη ρίζα ή απλά σπάνε. Ως εκ τούτου, το flash του E-Οne δεν θα έχει τα βέλτιστα αποτελέσματα. Είναι καλύτερα να μην προβείτε σε καμία συνεδρία αποτρίχωσης για 2 εβδομάδες πριν τη χρήση του E-Οne. Ο μόνος συνιστώμενος τρόπος αποτρίχωσης κατά τη διάρκεια της αναμονής είναι το ξύρισμα.

 

Ποιος είναι ακριβώς ο σκοπός του τζελ που εφαρμόζεται πριν την αποτρίχωση; Πόσο εύκολο είναι να το αγοράσω;

Το τζελ επιτρέπει το flash (φως) να μεταφέρεται καλύτερα από τις τρίχες και το δέρμα. Το άκρο του απλικατέρ αποτελείται από ένα κομμάτι κατασκευασμένο από ειδικό είδος γυαλιού. Αυτό το κομμάτι είναι αυτό που εφαρμόζει στο δέρμα. Αν δεν υπάρχει τζελ ανάμεσα σ’ αυτό και το δέρμα, θα υπάρχει πάντα ένα λεπτό στρώμα αέρα εμποδίζοντας την τέλεια διείσδυση του φωτός στο δέρμα. Πρέπει να υπάρχει αρκετή στρώση τζελ προκειμένου να γίνει σωστά η εφαρμογή.

 

Και αν ξεχάσω να απλώσω το τζελ;

Η οπτική αγωγιμότητα μεταξύ του E-Οne και του δέρματος διακόπτεται αν δεν έχει τοποθετηθεί τζελ στην περιοχή του δέρματος πριν το flash. Επιπλέον έχει χαμηλότερο βαθμό απόδοσης και επίσης υπάρχει κίνδυνος θέρμανσης της περιοχής. Για απόλυτη ασφάλεια και αποδοτικότητα, το E-Οne δεν πρέπει να χρησιμοποιείται χωρίς το ειδικό τζελ.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω αποτριχωτικές κρέμες αντί για ξύρισμα;

Το μειονέκτημα με αυτές τις κρέμες οφείλεται στον τρόπο που δουλεύουν: είναι χημικά προϊόντα που καταστρέφουν την τρίχα. Αυτή η επιθετική ενέργεια για τις τρίχες μπορεί να είναι εξίσου επιθετική για το δέρμα. Το δέρμα εκτίθεται σε χημικές ουσίες και ως εκ τούτου μπορεί να χάσει τα χαρακτηριστικά του. Δεν συνιστάται η χρήση χημικών προϊόντων (συμπεριλαμβάνονται οι κρέμες αποτρίχωσης) πριν τη χρήση του E-Οne.

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmailShare/this