Η έννοια του E-One

E-One  / / / / / / />One

H-έννοια του E-One

Η 1η και μοναδική  ιατρικώς  εγκεκριμένη και πιστοποιημένη συσκευή μόνιμης αποτρίχωσης με παλμικό φώς για χρήση από όλους. Ο καθένας δηλαδή μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

Το E-One αρχικά ξεκίνησε το 2007 από τον Δρ Yves-Vincent Brottier στη Γαλλία. Ο Yves-Vincent Brottier είναι ειδικός σε τεχνολογίες αποτρίχωσης, σχεδιάζοντας την πρώτη συσκευή αποτρίχωσης με IPL τεχνολογία (η οποία ονομάζεται επίσης τεχνολογία Έντονου Παλμικού Φωτός) που έχει σχεδιαστεί για χρήση στο σπίτι.

Το σύστημα αποτρίχωσης E-One IPL είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που έχει σχεδιαστεί για αισθητική-καλλυντική και θεραπευτική χρήση.  Είναι ένα καινοτόμο προϊόν που χρησιμοποιεί  αποκλειστικά  τεχνολογία που προστατεύεται από διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Το E-One είναι μια προσωπική μηχανή αποτρίχωσης που χρησιμοποιεί την IPL επαγγελματική τεχνολογία σε μια μικρή και οικονομική συσκευή για οικιακή χρήση.

Στη Γαλλία, το E-One κέρδισε βραβείο καινοτομίας για το 2007 στο εθνικό γαλλικό τηλεοπτικό πρόγραμμα «Εφευρέτης της Χρονιάς».

Στην Αυστραλία, το E-One έχει παρουσιαστεί  σε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα, όπως το «A Current Affair» στο Channel Nine, το «The Morning Show» στο Channel Seven και σε πολλά περιοδικά όπως Vogue, Cosmo, Cleo, Bicycling magazine, Weight Watchers…

Η 3η έκδοση του Ε-One είναι διαθέσιμη από τα τέλη του 2011, ονομάζεται E-One Clinic  και είναι ακόμη πιο αποτελεσματική από ό,τι η 2η έκδοση του (30% ταχύτερη στα διαστήματα ανάμεσα στα φλας), ελαφρώς πιο ισχυρή για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και πιο αξιόπιστη.

Με την Ε-One, ανακαλύψτε έναν κόσμο χωρίς τρίχες!

buynow-green

Η έννοια του Ε-One

newsletter2

Νέα & Τύπος

Εκδόσεις

E-One Βίντεο

Facebook

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmailShare/this