Πως το sunvisor μπορεί να σας προστατεύσει

01 ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΓΗΡΑΝΣΗ

Η ακτινοβολία UVA προκαλεί γήρανση του δέρματος. Διεισδύει βαθιά μέσα στο δέρμα αλλά δεν προκαλεί άμεσα ορατά αποτελέσματα. Με την πάροδο του χρόνου, η ακτινοβολία μειώνει τη δημιουργία κολλαγόνου και ελαστίνης και το δέρμα χάνει την ελαστικότητα και την ενίσχυση του. Συνήθως από την ηλικία των 30 ετών, το δέρμα αρχίζει να εμφανίζει ρυτίδες, μελάγχρωση (δυσχρωμία του δέρματος), τραχιά υφή, συρρίκνωση και παραμόρφωση. Αυτό γίνεται περισσότερο έντονο με την εμμηνόπαυση στις γυναίκες, επειδή τα οιστρογόνα ελαττώνονται. Δεν είναι πολύ αργά για να μειώσουμε τα χρόνια της έκθεσης μας στον ήλιο. Υπάρχουν κρέμες (βιταμίνη Α τη νύχτα και βιταμίνη C κατά τη διάρκεια της ημέρας), που αντιστρέφουν την ζημία που προκαλεί ο ήλιος. Οι συσκευές DIY (Do It Yourself), όπως η γερμανική συσκευή αντι-γήρανσης SQOOM (συσκευή και τζελ αντι-γήρανσης) αποκαθιστούν την νεανική ελαστικότητα. Και αν περιορίστε την έκθεση σας στον ήλιο με το Sunvisor της Dr Serene, μπορείτε να αφαιρέσετε χρόνια από την εμφάνισή του δέρματος σας αφού θα δείχνει πιο νεανικό!

02 ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Επειδή καλύπτει το πρόσωπο, παρέχει καλύτερη προστασία των ματιών από τα γυαλιά ηλίου. Ανεβοκατεβαίνει εύκολα, ώστε να μπορείτε να του δίνετε κλίση ανάλογα με τις ανάγκες σας, καθώς είναι άνετο, έχει καλή ροή αέρα και δεν θαμπώνει. Ο χρωματισμός του Dr. Serene Sunvisor δεν είναι ούτε πολύ σκούρος, ούτε πολύ ανοιχτός και έτσι διασφαλίζει το να βλέπετε πολύ καθαρά στους εξωτερικούς χώρους. Αν φοράτε φακούς επαφής ή έχετε σύνδρομο ξηροφθαλμίας, το αίσθημα της ξηρότητας των ματιών και η αίσθηση σκόνης στα μάτια επιδεινώνονται με τον ήλιο και τον αέρα. Η γήρανση μειώνει επίσης την παραγωγή δακρύων. Το Dr Serene Sunvisor καλύπτει τα μάτια περιμετρικά και έτσι μειώνεται η απώλεια υγρασίας.

03 ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ

Στην περιοχή των χειλιών υπάρχει έλλειψη μελανίνης, η οποία προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, έτσι τα χείλη είναι πολύ επιρρεπή στην υπεριώδη ακτινοβολία με αποτέλεσμα να γίνονται λεπτά και ζαρωμένα.

04 ΓΙΑ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Το Sunvisor της Dr Serene είναι ένα must, μετά από χειρουργικές επεμβάσεις στα μάτια (πχ καταρράκτης) ή από διάφορες θεραπείες (πχ. θεραπεία laser για το γλαύκωμα), μετά από τις οποίες τα μάτια γίνονται πιο ευαίσθητα στο φως του ήλιου. Η πλήρης προστασία του προσώπου σας είναι πιο αποτελεσματική από ό, τι τα γυαλιά ηλίου, καθώς καλύπτει όλη την περιοχή γύρω από αυτό .

05 ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Η μελάγχρωση (δυσχρωμία του δέρματος) και οι φακίδες γίνονται πιο εμφανή αν δεν υπάρχει αντηλιακή προστασία. Το να χρησιμοποιείτε κρέμες λεύκανσης για το δέρμα δεν είναι αρκετό για να αποτρέψετε τη δυσχρωμία, καθώς θα επανεμφανιστεί με την έκθεση στον ήλιο. Η αντηλιακή προστασία είναι αποτελεσματική μόνο όταν εφαρμόζεται σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες: επάλειψη χωρίς μασάζ στο δέρμα, τακτικές εφαρμογές ανά δίωρο και μετά το κολύμπι και την έντονη εφίδρωση, τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο. Πολλοί άνθρωποι δεν εφαρμόζουν σωστά τα αντηλιακά με αποτέλεσμα να έχουν την ψευδαίσθηση ότι προστατεύονται από τον ήλιο με ασφάλεια.

06 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Μετά από θεραπεία αποτρίχωσης με λέιζερ και εφαρμογές αισθητικής, το δέρμα είναι περισσότερο ευαίσθητο στον ήλιο και ευάλωτο στα ηλιακά εγκαύματα. Το Sunvisor της Dr Serene σας επιτρέπει να βγείτε έξω γνωρίζοντας ότι θα έχετε πλήρη προστασία.

 

newsletter2

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmailShare/this