ΜΥΙΚΟΙ ΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ

Οι μυϊκοί πόνοι είναι αποτέλεσμα είτε κάποιων  τραυματισμών , είτε μιας υπάρχουσας νόσου που επιδρά στους μυς(όπως σκλήρυνση κατά πλάκας, διάφορες μυοπάθειες), είτε ως παρενέργεια της  θεραπείας για την καταπολέμηση  μιας νόσου (π.χ. η χημειοθεραπεία σε κάποιες περιπτώσεις προκαλεί  μυϊκούς πόνους). Επίσης, μυϊκοί πόνοι προκαλούνται από την κακή στάση του σώματος, την υπερβολική χρήση Η/Υ,και την κακή άσκηση κατά τη διάρκεια έντονης γυμναστικής που οδηγεί σε υπερκόπωση των μυών.

Καθώς μεγαλώνουμε οι πόνοι στην πλάτη, στη μέση  και στον αυχένα είναι όλο και πιο συχνοί. Ιδιαίτερα ο  χρόνιος πόνος έχει έντονη επίδραση στην ποιότητα ζωής των ασθενών. Οι μυϊκοί πόνοι είναι από τις κυριότερες  αιτίες επίσκεψης στο γιατρό γιατί οι πόνοι αυτοί επηρεάζουν τόσο τη σωματική υγεία όσο και  την κοινωνική αλλά και οικονομική ευημερία, καθώς  αναστατώνουν τις καθημερινές ασχολίες και την δουλειά των ατόμων που υποφέρουν. Ένα μεγάλο ποσοστό  ασθενών που υποφέρουν από χρόνιους  πόνους  εμφανίζουν  επίσης βαριάς  μορφής κατάθλιψη.

Οι μυϊκοί πόνοι αντιμετωπίζονται με διάφορους τρόπους. Η φαρμακευτική αγωγή με μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη ανακουφίζει από τον πόνο, ενώ βοηθά και στην καταπολέμηση της αιτίας του πόνου. Όμως , η χρήση τους δεν πρέπει να ξεπερνά τις 7-10 ημέρες.
Τα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη τοπικής εφαρμογής εφαρμόζονται στην πάσχουσα περιοχή  τοπικά. Τα θερμαντικά προϊόντα τονώνουν  τη μικροκυκλοφορία του αίματος και αποτρέπουν  την ανάπτυξη οιδημάτων. Κάποιοι γιατροί προτείνουν μόνο τα φάρμακα, άλλοι συστήνουν αντιμετώπιση της  αιτίας του προβλήματος, ξεκούραση  και φυσικοθεραπεία.

Βαθιά αποτελεσματικό μασάζ για την αντιμετώπιση μυϊκών και πόνων πλάτης γίνεται με τη χρήση του SQOOM BLUE GEL OL και της συσκευής SQOOM

sqoom1-el-na-ginei-ashmi

Για ένα στοχευμένο  μασάζ μυικών πόνων και πόνων πλάτης με τη βοήθεια του φυσικού οξέος  από μποσουέλια.

  • Ενεργό SQOOM xCential blue CreamGel συνδυάζοντας τη δράση βιοϋαλουρονικού οξέος και φυσικών λιπιδίων.
  • Έντονα δραστικό χάρη στη λειτουργική ενθυλάκωση του εκχυλίσματος από boswellia cerrata που διαθέτει πολλές σημαντικές ιδιότητες.
  • Αναζωογονητικό χάρη στη β-γλυκάνη (καρβοξυμεθυλοβηταγλυκάνη).
    australliacommentsο

    ΑΠΟ FB PAGE SQOOM AUSTRALIA

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmailShare/this

Βρήκατε αυτό το άρθρο ενδιαφέρον; Σας αρέσει αυτή η ενημέρωση;

1 Comment
Leave a Reply

Κατασκευή ιστοσελίδας από την artware™